Tuijata

minä joulu 2015Blogiini kokoan ajatuksia lukemastani, näkemästäni ja kokemastani. Minua kiinnostavat kirjallisuus, taide ja kaikenlainen kulttuuri. Teen huomioita kirjahyllyjen välissä, kujilla ja kotisohvalla.

Nimimerkin Tuijata voi johtaa suoraan nimestäni (Tuija Takala), mutta on sillä muitakin merkityksiä: valon häikäisy tai hommien vinoon meno.

Kaunokirjallisuutta luen eniten, proosapainotteisesti. Olen melko kaikkiruokainen, ja makupaloja haukkaan niin kotimaisesta kuin käännetystäkin proosasta, sekä uutuuskirjoista että aiemmin ilmestyneistä. Luen kirjat pääsääntöisesti lainattuina, yleensä printtimuodossa, harvoin e-kirjoina, ja jokusen kirjan ostan vuosittain. Jos olen saanut kirjan kustantantajalta arvioitavaksi, mainitsen sen kirjoitukseni lopussa.

Aloitin maaliskuussa 2011. Aluksi päivitin verkkaisesti, vähitellen vauhti on kiihtynyt. Koska virkatyöni koulutusalalla haittaa aikaa vievää harrastusta, luku- ja kirjoitustahti ja sen myötä postausvilkkaus vaihtelevat.

Saat minuun yhteyden kirjoittamalla kommentin blogiini. Instagramissa on tuijata1-lukupäiväkirjani (http://instagram.com/tuijata1#): kuva kustakin lukuvaiheessa olevasta kirjasta.

Sähköpostiakin voit lähettää: tuija.takala@gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s